Η Εταιρεία

Η Rafael Car Rental είναι μια τοπική οικογενειακή επιχείρηση με τεράστιο πάθος για τα αυτοκίνητα, που παρέχει ενοικιάσεις αυτοκινήτων καθώς και υπηρεσίες μεταφοράς στα Χανιά. Με 25 χρόνια εμπειρία σε επισκευές και σέρβις κορυφαίων εταιρειών αυτοκινήτων (TOYOTA, CHRYSLER, JEEP, DODGE, PEUGEOT, CITROEN, BMW, LAND ROVER) έχουμε το πλεονέκτημα να γνωρίζουμε το αυτοκίνητο καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο. Εστιάζουμε στην ποιότητα εξοπλίζοντας τον στόλο μας με νέα, οικονομικά, πολυτελή αυτοκίνητα που σας εγγυώνται τις πιο άνετες και ασφαλείς διαδρομές στις διακοπές σας ή στο επαγγελματικό σας ταξίδι στα Χανιά!

Προσφέρουμε στους πελάτες μας ποιοτικά σύγχρονα και ασφαλή αυτοκίνητα κατηγορίας Euro6 plus. Για να παρέχουμε ασφάλεια διαθέτουμε παιδικά καθίσματα isofix για όλες τις ηλικίες έως 12 ετών, GPS, τεχνική υποστήριξη και πολλές άλλες υπηρεσίες για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.. Ελέγχουμε όλα τα επίπεδα υγρών (λάδι κινητήρα, υγρά φρένων, ψυκτικό νερό, υγρό ADBLUE για πετρελαιοκινητήρες, υγρό υαλοκαθαριστήρα, ελαστικό πίεσης ελαστικών κατάσταση φρένων και άλλες μηχανικές λειτουργίες Θέλουμε να έχουμε ασφαλή και ευχάριστα ταξίδια στο νησί μας.

Η καθαριότητα για την εταιρεία μας είναι μία από τις κύριες ευθύνες μας. Μετά τον καθαρισμό και την απολύμανση κατά του Covid-19 που έχουμε πραγματοποιήσει, παραδίδουμε στον πελάτη μας το όχημα της επιλογής του, καλυμμένο εσωτερικά με νάιλον το οποίο αφαιρεί κατά την παραλαβή.

Η συντήρηση των αυτοκινήτων γίνεται πάντα στον επίσημο κατασκευαστή του εκάστοτε οχήματος για να εγγυάται τη σωστή επισκευή τυχόν ζημιών καθώς και την εγκατάσταση των κατάλληλων ανταλλακτικών.

Ξεχωρίζουμε γιατί παρέχουμε τις περισσότερες ασφαλιστικές καλύψεις από το τυπικό πακέτο κάλυψης CDW και τα καλύτερα πακέτα κάλυψης έξτρα από τις καλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα για να διαλέξετε!

Στη Rafael Car Rental μας ενδιαφέρει η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας σε όλους τους τομείς. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε άνετες και ασφαλείς μετακινήσεις χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις!!

Με προτεραιότητά μας την ασφαλή και άνετη μεταφορά σας, φροντίζουμε να εξυπηρετούμε τέλεια τις ανάγκες του ταξιδιού σας.

Rafael-logo
Ελληνικά