Υπηρεσίες Μεταφορών

Με την εταιρεία μας έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε ανάμεσα στις υπηρεσίες μεταφοράς ή ιδιωτικού σοφέρ και την ασφαλή μεταφορά των αποσκευών σας. Αν σκοπεύετε να επισκεφτείτε το νησί μας για διακοπές ή για δουλειά και δεν θέλετε να χάσετε τον πολύτιμο χρόνο σας προσπαθώντας να νοικιάσετε αυτοκίνητο, προσπαθήστε να βρείτε χώρο για στάθμευση ή οδήγηση σε μποτιλιαρίσματα, αφήστε μας όλο αυτό το άγχος.

Οι διακοπές σας πρέπει να είναι ξέγνοιαστες και απολαυστικές! Έχουμε νέα γενιά φορτηγών μίνι βαν! Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε τη διαδρομή, ακούγοντας την αγαπημένη σας μουσική, πίνοντας έναν καφέ ή κρύο νερό και τρώγοντας ένα σνακ!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας γράψετε το μέρος, την ημέρα και την ώρα της άφιξής σας, την ημέρα και την ώρα της αναχώρησής σας, τον αριθμό των επιβατών, τον αριθμό των αποσκευών σας και το τελικό πρόγραμμα οδικής εκδρομής. Είμαστε η πρώτη εταιρεία με ευέλικτους οδηγούς. Τοποθεσία παραλαβής από αεροδρόμιο, λιμάνια, ξενοδοχείο, βίλα. Πετάξτε οπουδήποτε. Ζητήστε τις υπηρεσίες μας. Κάνε ένα αίτημα.

Με προτεραιότητά μας την ασφαλή και άνετη μεταφορά σας, φροντίζουμε να εξυπηρετούμε τέλεια τις ανάγκες του ταξιδιού σας.    Rafael-logo
    Ελληνικά